luni, 13 septembrie 2010

Cum sa atingi viteza maxima?


Va prezentam in continuare care este "secretul" atingerii unei viteze mari.

Cei care ating performantele, sunte cei care au bratele foarte puternice si au capacitea de a tine mana si incheietura cat mai puternic stranse in timpul utilizarii. Imaginati-va ca la viteze mari acest lucru este foarte greu realizabil!!

Totul se rezuma la capacitatea de a tine incheietura ferma, rezistand astfel la inertia generata de giroscop, si atingand in acest fel viteze foarte mari. In acest moment veti avea impresia ca nu se misca deloc, miscarea fiind facuta doar de articulatiile incheieturii.
Abilitatea de a misca atat de rapid bila va aduce de la sine acele scoruri uimitoare de 14000 RPM.
La acest nivel powerball-ul va suiera atat de tare incat vei avea impresia ca tocmai ai pornit un motor cu reactie.

Sfatul nostru? Perseverati! Incercati, atunci cand simtiti ca nu mai puteti si ca bratele au oboist, sa il aduceti inca o data la nivelul maxim la care il puteti tine pentru 10 secunde. Este un exercitiu, chinuitor intr-adevar, inca care va da putere incheieturilor si va duce la cele mai bune performante.

Un comentariu:

  1. este un produs extraordinar, merita cumparat si incercat si o sa vedeti ca nu o sa va mai despartiti de el. Cat despre site si cei care administreaza afacerea asta,sa aveti toata increderea. Eu ma declar multumit.!!!
    PS: eu decat 10937 rpm am reusit :(( dar nu ma las

    RăspundețiȘtergere